Studievereniging TouW

Als studentenvereniging wil TouW doorgeefluik zijn naar studenten door het delen van bedrijfscontacten. Enkel berichten nuttig voor studenten Béta-wetenschappen worden gedeeld. De berichten worden gedeeld zoals ze worden ontvangen, de inhoud blijft de verantwoordelijkheid van het bedrijf.

Als eerste post delen we met jullie onderstaande berichten. We hopen dat er nog veel berichten volgen. Dus check af en toe deze pagina eens...


vacatures bij contractuo.com

About the product & the problem we are solving

TLDR: Contractuo is a data & information management platform and a document- & product automation & management solution.

The full rundown: Products, contracts and agreements are the blueprint of any organization. However, a lot of these companies struggle with finding and making sense of critical (business) information. Contractuo gives companies the ability to easily structure their document processes and help people make sensible decisions based on transparent, easy to find information. Our core target markets (launching markets) are Fund- & Asset Management companies and the financial sector. However, we can serve any client, any size in any industry.

About the company & your position

Contractuo is a young startup and challenger in the industry. We are a very close-knit team from varying backgrounds and nationalities driven by a single thing, creating products that matter to our customers. You will be working closely together with the founders and customers alike and independent of your skill- and experience level you will be given the chance to grow and take decisions autonomously.

The positions we are currently hiring for are:

1. SDR (Business Development Representative);

2. SDR (Sales Development Representative);

3. Developers Front- & Back-end (Vue.JS; PHP Laravel);

4. Data Scientists;

More information: contractuo.com

Feel free to apply with sybren@contractuo.com


vacature: full stack web developer bij: https://www.saddleup.nl/

Een paar maanden geleden zijn wij, Jonathan, Do en Chanel, live gegaan met onze start-up Saddle Up. Dit is een platform voor het veilig en snel kopen en verkopen van tweedehands paardenspullen. Met als doel het verduurzamen van de (paarden)wereld. We hebben onze eerste samenwerking met een influencer al gehad en we merken dat er veel vraag naar is. We hebben met meerdere platform ondernemers gesproken (oprichters van United Wardobe en Bookmatch) en zij hebben ons veel tips kunnen geven. Wij zijn nu op het punt beland dat we op zoek zijn naar een ambitieuze full stack web developer.

Wij zijn zelf startende ondernemers, waarvan twee van ons ondertussen bezig zijn met onze Masters in International Business. Daarom denken wij dat tussen jullie leden misschien wel iemand zit die perfect in ons team zou passen en hier interesse in zou hebben. Een enorm leuke kans om in een al bestaande start-up mee te groeien en het ondernemen te leren! Vooral in deze Corona tijd is het wellicht wel extra leuk om aan een nieuw project te beginnen.

Wij zoeken iemand die uiteindelijk onderdeel wil worden van het bedrijf en dus ook aandelen zou krijgen. Heb je belangstelling, bel met Jonathan Vos: +316 55 69 50 85


vacatures bij FuTuRePRooF (FTRPRF): https://ftrprf.be/jobs/

Wij zijn een digitale uitgeverij die kant-en-klare lespakketten ontwikkelt op maat van het secundair onderwijs. Het is een spin-off van VZW CodeFever, die jaarlijks in 45 steden in Vlaanderen aan meer dan 6.500 kinderen lesgeeft in ‘computationeel denken’ en programmeren. Met FTRPRF delen we onze jarenlange kennis en expertise met het onderwijs.

Vorig jaar lanceerden we een digitaal leerplatform voor het onderwijs met innovatieve lespakketten dat scholen ondersteunt in het behalen van de nieuwe eindtermen en digitale skills in de eerste graad. De mix van innovatieve lescontent, extra ondersteunende tools voor leraren en een online studio waar leerkrachten ook hun eigen lessen kunnen ontwikkelen, maken van FTRPRF een unieke speler in de educatieve markt en zo lanceren we jongeren voor de (digitale) toekomst.
Met ons coding lesmateriaal willen we de wereld veroveren.

Om onze digitale en internationale droom te verwezenlijken, zoeken we ervaren en gemotiveerde mensen die ons team willen versterken.

Heb je belangstelling, zie bovenstaande website


werkervaringsproject, sabbatical of vrijwilligerswerk in Afrika: https://letsgoafrica.nl/stage-and-vrijwilligerswerk-vacatures

Mijn naam is Roel van Hout en ik heb in 2012 een Master in Sport Recreation and Exercise Science afgerond in Zuid Afrika. Uit passie voor Afrika heb ik in 2014 samen met mijn zus Noor van Hout (Bachelor MWD HAN, Msc. Orthopedagogiek) een stage –en vrijwilligerswerk bureau opgestart, gericht op ontwikkelingswerk in Afrika genaamd; Let's Go Africa. Inmiddels krijgen wij steeds meer aanvragen en succesvolle ervaringen van studenten en vrijwilligers voor een project of stage op maat in Afrika o.a. dankzij samenwerkingen met Hogescholen en Universiteiten in Nederland. We hebben namelijk veel uitdagende vacatures op het gebied van gezondheid, business, sociaal, educatie, techniek en nog veel meer richtingen. We hebben opleidingsgerichte vacatures die we als richtlijn aanhouden zie ook onze site waar je kan categoriseren per land of studie richting; https://letsgoafrica.nl/stage-and-vrijwilligerswerk-vacatures. Alle vacatures zijn doorlopend beschikbaar. We werken vervolgens met een specifieke projectbeschrijving voor iedere stagiair die voortkomt uit de gezamenlijke criteria vanuit de opleiding, student en de partner organisatie om de continuïteit van projecten te waarborgen en het maximale eruit te halen voor alle betrokkenen.

We zijn o.a. actief in de landen Ghana, Zuid Afrika, Botswana, Mozambique, Tanzania, Uganda, Zanzibar, Egypte, Swaziland, Lesotho & Mauritius. Al onze partnerprojecten in Afrika hebben we persoonlijk bezocht, gescreend en tevens wordt er supervisie op minimaal HBO niveau verstrekt.