Studievereniging TouW

Bestuur

Momenteel houdt een vierkoppig bestuur TouW draaiende.

foto

Nina De Lille, voorzitter

Ik ben afgestudeerd als analist-programmeur in 1985. Na software consultancy in loondienst, waar ik 4GL-tools leerde kennen, ben ik in 1996 zelfstandige geworden om in 1999 distributeur voor de 4GL-tools te worden en in een Nederland-België joint-venture te stappen, die eindigde in 2001 wegens internationale incompatibiliteit. In België werd de zaak succesvol uitgebouwd. Vanaf 2009 is de zaak opgegaan in een Frans bedrijf met industriële activiteiten.

In 2016 had ik een dermate drukke agenda dat ik mijn activiteiten gestaakt ben. Door de gap tussen academische kennis, ervaring en evolutie van ICT (mijn eerste liefde) zocht ik een passende opleiding die ik vond/vind bij de OU. Met TouW wil ik me inzetten om allen die naast werk zich willen heroriënteren, bijscholen of de digitale transformatie van dichtbij willen meemaken te ondersteunen in hun verhaal!

foto

Martin van Egmond, secretaris

Mijn droom is een open en duurzame economie, waarin mensen naar elkaar omzien. Mijn ‘roots’ en hart liggen bij de agrarische sector, maar in al mijn veelzijdigheid ben ik op diverse vlakken actief om zijn droom waar te maken; als systeemanalist (werk), als veredelaar van bloembollen (hobby), als diaken in de protestantse kerk en last but not least als vader van drie nu volwassen zoons. Dit alles met steun en toeverlaat van mijn vrouw Ria.

En zoals Mandela het al zei: “je verandert de wereld alleen door studie.” Na de LTS-elektrotechniek, volgde MTS-electronica en na vijf jaar avond-HTS meet- en regeltechniek/telematica kwam in januari de afronding met de studie BPMIT. Een leven lang leren.

foto

Marcel Korpel, penningmeester

Ik studeer sinds 2013 informatica aan de Open Universiteit en werk inmiddels ruim een jaar als softwareontwikkelaar bij een klein IT-bedrijf in Gouda, aanvankelijk als frontend web developer, maar sinds enkele maanden programmeer ik ook de backend. Daarnaast ben ik actief bij een filmtheater in mijn woonplaats Utrecht en lees ik ook graag een (papieren) boek.

foto

Bas Neve

Geboren in Rotterdam. Opgegroeid in de polder onder de rook van de stad. Daarna terug verhuisd naar de stad waar ik nog steeds prettig woon. In het dagelijks leven breng ik innovatieve bedrijven naar de Cloud om ze te laten groeien. Als ik niet met mijn hoofd achter het elektronenkanon zit dan lees ik graag een verhaal van papier.