Het nieuws
Algemene aankondiging Symposium 19 november 2016 PDF Afdrukken E-mail
maandag, 24 oktober 2016 14:07

Op zaterdag 19 november a.s. vindt het jaarlijkse Symposium plaats in studiecentrum Amsterdam.

Het thema is Security & Privacy in a Connected World

Security en privacy worden steeds belangrijker. Tegelijkertijd zitten onze apparaten en wijzelf
steeds vaker online. Gaan deze trends wel samen?

In de ochtend zijn er lezingen van externe sprekers van de Université du Luxembourg en van Madison Gurkha. In de middag verzorgen twee OU-docenten een referaat.

Ook zijn er 's middags parallelsessies gepland voor bachelor- en masterstudenten over de onderwijsvernieuwingen. Daarnaast is er een parallelsessie voor alumni en promovendi.

De studieadviseurs van de faculteit, Henk Frederiks en Janine Voncken, zijn de hele dag
aanwezig om vragen rond jaarplanning, vrijstellingen en inschrijving te beantwoorden.

De dag wordt afgesloten met een borrel en een (optioneel) buffet.

Programma

Voor een impressie een filmpje over het symposium van 2010: www.youtube.com/watch?v=EjYgdUJkhRw

AANMELDEN

Het is belangrijk dat iedereen die wil deelnemen zich van tevoren aanmeldt. Dat gaat door een e-mail te sturen naar Netty Stoelinga ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ). Er zijn ongeveer 100 plaatsen beschikbaar. Inschrijving gaat op volgorde van aanmelden. Wil je hierbij duidelijk aangeven welke van de parallelsessies je wilt bijwonen? En of je deelneemt aan het buffet?

De prijs voor deze dag bedraagt € 30,00 voor TouW-leden inclusief buffet, € 12,50 zonder buffet. Als je geen TouW-lid bent bedragen de kosten € 35,00 incl buffet, € 17,50 zonder buffet.

Het bedrag dient overgemaakt te worden naar rekening NL 09 INGB 0002 9861 97 t.n.v. TouW te Eindhoven o.v.v. 'Symposium 2016'.

Lid worden van TouW kan ook: de contributie bedraagt € 12,50 per kalenderjaar en kan ook overgemaakt worden naar bovenstaand gironummer, onder vermelding van 'contributie 2016'. In dat geval ook graag even aanmelden op bovenstaand e-mail adres.

Als je nu lid wordt geldt ook de korting voor TouW-leden.

Er zijn op het terrein van de OU beperkt parkeerplaatsen beschikbaar. Kom op tijd, want vol is vol.

Laatst aangepast op woensdag, 09 november 2016 23:10

TouW-dag 4 juni 2016

Op 4 juni 2016 vindt de volgende TouW-dag plaats in Eindhoven.

Het thema van deze dag is: Process Mining

Details staan in de uitnodiging die je hier kunt vinden.

Het is belangrijk dat iedereen zich van tevoren aanmeldt. Dit in verband met de lunch en de zaal die we toegewezen krijgen. Aanmelden kan via e-mail:

Deze dag is gratis voor TouW leden. Andere belangstellenden betalen € 11,00, vooraf over te maken naar

IBAN nummer:                        NL 09 INGB 0002 9861 97

BIC code:                                INGBNL2A

o.v.v. TouW dag 4 juni 2016

Lid worden van TouW kan ook. In dat geval is deze dag ook gratis. De contributie bedraagt € 12,50 per kalenderjaar. Wil je je dan aanmelden op bovenstaand e-mail adres?

uitnodiging TouW-dag 2 april 2016 PDF Afdrukken E-mail
maandag, 07 maart 2016 00:00

Op 2 april 2016 vindt de volgende TouW-dag plaats in Utrecht.

Het thema van deze dag is: Enterprise Architecture

Tevens vindt deze dag de algemene ledenvergadering plaats.

Details staan in de uitnodiging die je hier kunt vinden.

IBAN nummer:                        NL 09 INGB 0002 9861 97

BIC code:                                INGBNL2A

o.v.v. TouW dag 2 april

Laatst aangepast op maandag, 07 maart 2016 20:36

Algemene aankondiging Symposium 21 november 2015 PDF Afdrukken E-mail
zondag, 25 oktober 2015 00:00

Op zaterdag 21 november a.s. vindt jaarlijkse Symposium plaats in studiecentrum Amsterdam

Het thema is Social Media Analytics

Het ochtendprogramma bestaat uit lezingen door verschillende externe sprekers over verschillende aspecten van Social Media Analytics

Na de lunch krijgen we informatie omtrent de studie en gaat Prof. dr. Marko van Eekelen in op de wijzigingen die de nieuwe onderwijsaanpak

heeft op de OU-studie.

Gedurende de hele dag is Henk Frederiks (onderwijscoördinator) samen met Janine Voncken  aanwezig om vragen over de studie te beantwoorden.

De dag wordt afgesloten met een borrel en een (optioneel) buffet.

Het programma

AANMELDEN

Het bedrag dient overgemaakt te worden naar rekening NL 09 INGB 0002 9861 97 t.n.v. TouW te Eindhoven o.v.v. 'Symposium 2015'

Voor overschrijvingen vanuit Belgie:

IBAN nummer: NL 09 INGB 0002 9861 97

BIC code:INGBNL2A

Lid worden van TouW kan ook: de contributie bedraagt € 12,50 per kalenderjaar en kan ook overgemaakt worden naar bovenstaand gironummer, onder vermelding van 'contributie 2015'. In dat geval ook graag even aanmelden op bovenstaand e-mail adres.

Als je nu lid wordt geldt ook de korting voor TouW leden.

Laatst aangepast op zondag, 25 oktober 2015 11:02

uitnodiging TouW-dag 6 juni 2015 PDF Afdrukken E-mail
zondag, 19 april 2015 19:39

Op 6 juni 2015 vindt de volgende TouW-dag plaats in Amsterdam.

Het thema van deze dag is: Workshop meten en regelen met de Arduino

Tevens zal op deze dag afscheid genomen worden van Bart Pauw, Harold Pootjes en Frans Wester, die allemaal met pensioen gaan.

Details staan in de uitnodiging die je hier kunt vinden.

Laatst aangepast op zondag, 19 april 2015 19:47

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>